Портативни микромотори

EndoSurgix е интелигентен безчетков мотор, комбиниран за работа в три основни режима, с помощта на различни наконечници. Този преносим многофункционален мотор гарантира висока ефективност и отлични резутати при дентално лечение.

Безчетковият електрически микромотор със светлина и широк диапазон на изменение на скоростта на въртене, управляван от микропроцесорен контролен блок, е отлична база за бърза и акуратна препарация. Високата мощност и максимален въртящ момент, в комбинация с перисталтичната помпа, вградена в апарата ги прави незаменими за хирургия и имплантология. Интегрираният последно поколение апекс локатор и интелигентния контрол на въртящия момент са предпоставка за прецизна ендодонтска обработка на коренови канали, спестяваща време на лекаря и даваща сигурност на пациента.

Вграденият Li-ion акумулатор с голям капацитет осигурява автономна работа при прекъсване на мрежовото захранване. Разработен е лесен за употреба интерфейс, със звукова индикация и графична визуалицазия на светещ течнокристален дисплей.

ХИРУРГИЯ / ИМПЛАНТОЛОГИЯ

ЕНДОДОНТИЯ

ПРЕПАРАЦИЯ

ДИАГНОСТИКА И ФИЗИОТЕРАПИЯ

Гаранция 3 години

Изтеглете цялата спецификация за продукта (PDF)

Назад към всички продукти