Микромотори за вграждане

DentoMax е интелигентна система за управление на електрически микромотори /един или два, четкови или безчеткови, със или без светлина/, предназначена за вграждане в дентални юнити с цел постигане на висока ефективност и отлични резултати при извършваното лечение.

Безчетковите електрически микромотори с широк диапазон на изменение на скоростта на въртене, управлявани от микропроцесорен контролен блок, са отлична база за бърза и акуратна препарация. Високата им мощност и максимален въртящ момент ги прави незаменими за хирургия и имплантология. Интегрираният последно поколение апекс локатор и интелигентния контрол на въртящия момент са гаранция за прецизна ендодонтска обработка на коренови канали, спестяваща време на лекаря и даваща сигурност на пациента.

DentoMax дава възможност за работа с микромотора в три основни режима, поставяйки съответния наконечник. Настройките за въртене на мотора се извеждат на дисплея и могат да бъдат променяни от клавиатурата. Чрез специално разработения интерфейс са избегнати сложните менюта и на лекаря се предлага удобен и лесен начин на работа, като всички функции могат да бъдат активирани с натискането само на един бутон.

ХИРУРГИЯ / ИМПЛАНТОЛОГИЯ

ЕНДОДОНТИЯ

ПРЕПАРАЦИЯ

ДИАГНОСТИКА И ФИЗИОТЕРАПИЯ

Гаранция 3 години

Изтеглете цялата спецификация за продукта (PDF)

Назад към всички продукти