CALLIDUS - едно докосване е достатъчно!

CALLIDUS е интегрирана компютърна система за управление на дентална периферия. Област на приложение: ендодонтия, имплантология, хирургия, препарация. Предназначена е за вграждане в дентални юнити.

CALLIDUS управлява 2 електрически микромотора (четкови или безчеткови) и ултразвуков скалер. Работният режим на екрана се сменя автоматично според избрания инструмент при активиране на рамото му.

Допълнителната функционалност на системата позволява извършването на:

В състава на системата има перисталтична помпа, която осигурява стерилно охлаждане.

Системата е модулна, с отделна цена за всяка функция. Окомплектовката се съобразява с индивидуалната практика на всеки зъболекар.

CALLIDUS се управлява изключително лесно благодарение на тъч-панел разработен специално за работа с ръкавици. Фабричното покритие от закалено стъкло с дебелина милиметър и половина дава възможност за отлична дезинфекция без никаква амортизация на повърхността на дисплея. WI-FI свързаността, позволява в реално време дистанционен мониторинг и диагностика на системата. При възникване на неизправност информацията се препраща към обслужващите техници.

Възможен е вертикален или хоризонтален монтаж на дисплея.

Възможност за удължаване с още 2 години на гаранцията (след допълнително доплащане), (кабелите и аксесоарите са с гаранция 1 година)

Гаранция 3 години.

Изтеглете цялата спецификация за продукта (PDF)

Назад към всички продукти